Wednesday, May 23, 2012

Wordless Wednesday ! Kesyukuran~~~

Sila fokus no 7, awek David Becham.

Alhamdulillah. I'm on the list ! Doa dimakbulkan. Terima Kasih Allah. Tapi aku ni pandai doa je, usaha tak seberapa pon. Sumpah terkejut waktu kawan-kawan bagitau. Hehe. Tapi honestly, aku tak berusaha nak dapat  praktikum cemerlang. BBM tak cantik, lembaran kerja curi kat sekolah je. Tihihihi. Even, RPH pon ada yang tak siap. Buku RPH aku buruk sangat. Tak meriah macam orang lain. Lepas exam esok baru aku nak cantikkan semula buku RPH aku. Camane entah boleh dapat cemerlang die ni T__T 

But, yes! I'm happy and bersyukur sangat :)

2 comments:

  1. u deserve it dear :) proud !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. maceh adik manis :) sem depan awok pulok kannnnn.

      Delete