Saturday, January 8, 2011

hidup ini tidak indah lagi.

Hikhikhik.Tajuk macam good good je kan. Macam baru disahkan baru menghidapi bulimia dan akan hidup 2 bulan saja lagi. Eh, bulimia boleh bawak maut ke?Suke hati lah.Hari ni sangat bosan. Sebenarnye bukan hari ni je tapi dah seminggu hidup dalam kebosanan. Sebabnye? Sebab dah tukar ke blok asrama yang baru dan malangnya tak dapat satu blok dengan BFF, Kak Naem& Ismah. Rase nak bercucuran air mata. Kalau dulu buat semua benda together. Sampai mandi pon same-same. Siap pesan,"Ism, nak mandi bagitau tau".Macam la tak tau jalan gi toilet.Kat asrama lama, dari breakfast sampai dinner, semua dengan diorang. Sekarang kena makan sorang-sorang. Tak selera tau. Tapi diorang baik sangat. Petang-petang still call ajak gi cafe sesame. Rase bond dengan diorang sangat kuat. Tak sabar nak tunggu tahun depan sebab nak tukar bilik. Nak duduk dengan ISMAH jugak!Tak kire!Tak kire!Lepak dengan diorang aku rase chill gile. Boleh cerita apa-apa je. Pendek kata, kitorang tiga-tiga rase benda yang sama. Walaupun Kak Naem adalah senior kitorang tapi sebab perangai die puaka niyang rapek maka, die boleh masuk dengan kitorang.Keakraban kitorang memang kuat la. Ceair kimia apa yang menyerap pon aku tak tau sampai boleh rase cmni. Padahal kitorang bukan 1 kelas pon. Even bukan satu course pon. Aku ambik Pendidikan Khas, Ismah  budak Pemulihan and Kak Naem budak pandai of course la amek Science. Tapi both of them bekas budak MRSM.Memang pandai-pandai. Kalau speaking dua-dua memang berabok la. Malu sangat sebab i x reti speaking cam diorang. hukhukhuk...tapi diorang tabah gile mendidik aku. perggh..ayat pulak tak menahan. Jadi korang doakanlah aku tabah kat hostel baru ni walaupun dah bosan nauzubillah.....
ismah bibir seksi.kak naem plg tinggi.

2 comments:

  1. huhu...sbo dear...
    mse akn cpt blalu so ko leyh dok ngn isma...huhu

    ReplyDelete