Wednesday, July 20, 2011

Kesayangan-kesayang tinggi melayut, maka kau nampak bertambah bantut!

Assalammualaikum WBT. Lame sangat tak update blog kan. Semester ni banyak gile kerja. Lecturer berlumba-lumba nak masuk kelas. Sampai bergaduh-gaduh nak rebut masa mengajar. Hebak oh lecturer maktab ni. Yang penatnye aku.Cissss Tapi penat-penat pon sempat lagi lah merewang wey. Layan gambar je lah.






RANDOMs :
1. Sekarang ni sangat amat malas nak make up, belit-belit shawl. 
2. Lepas ni nak semangat update blog tepek gambar banyak-banyak sebab JENG JENG JENG.KAH3
3. Keluar dengan budak 3 orang ni memang melemahkan iman aku. Dah pakai   wedges 45 inch pon tak mendatangkan kesan duduk sama rendah berdiri sama tinggi. Damn!
4. Dah beli baju raya 2 pasang. Semangat betul haku!





1 comment:

  1. nnti kitew kurangkn ketinggian kiye ea.. haha

    ReplyDelete