Saturday, March 30, 2013

JUBAH JEANS/DENIM YANG BEGITU STYLISTA SEKALI!

Uuuuuppsss ke stylista??

Mestilah stylistaaaaaaaa :)

Hiks, Aku ni baru nak berkecimpung dalam dunia perniagaan. Maklum lah nak kahwin kena kumpul duit kak oiiiii. So, borak-borak dengan Dak Brader hari tu, dia suruh aku biznez tudung. Dia ada jumpa lah satu tempat yang boleh borong tudung banyak-banyak dengan harga yang ummmph! Tapinyeeee..aku fikir, tudung ni dah banyak sangat orang jual. Kat kedai pon melambak ko. Tak payah susah-susah nak beli online kecuali lah tudung tu memang lain dari yang lain. So, i rejected. Fikir something else. Something yang bukan sahaja mendatangkan untung malahan Insyaallah dapat pahala juga jika menjualnya. Ehemmmm. Apakah ??? So, kami buat keputusan untuk memulakan perniagaan jubah ! :) So, dear readers, mari shopping jubah jeans bersama ahkak.

KENAPA JUBAH JEANS BEST ????

1. Diperbuat dari kain denim yang lembut dan sejuk. Diz iz zeriuzzzz !
2. Jubah ni tak jarang. Tak nak pakai kain dalam pon takpe sebab tak nampak pon bayang kaki.
3. Jubah tak melekat pada badan kerana  diperbuat dari kain denim bukan macam lycra yang melekat kat badan tu.
4. Jubah ini stylo habisssss ko! Sesuai untuk jiwa-jiwa rock tapi masih mampu tampil menutup aurat.
5. Sesuai untuk semua event ! Bukan setakat nak bawak pergi kenduri doa selamat or kenduri kahwin je ok. Pergi shopping pon silaaaaaaaaaaaaa pakai jubah jeans. Cousin aku sarung jubah jeans je pergi KLCC. Simple yet Stylo :)

SO, HERE IS THE PROMOTION. HARGA MURAH SAHAJA!
KOD : JJN 003
AVAILABLE SIZE : S, M, L,XL

KOD : JJN 001
AVAILABLE SIZE : S, M. L & XL

KOD : JJN 002
AVAILABLE SIZE : S & M

KOD : JJN 004
AVAILABLE SIZE : L ONLY

HARGA PON AMAT MURAH. TAK PERCAYA BOLEH PERGI SURVEY DULU. :)


SEHELAI : RM 65

2 HELAI : RM 120



KALAU BERMINAT, BOLEH PM FB AKU DI SINI 

3 comments:

  1. Ade lg x jubah jeans ni

    ReplyDelete
  2. salam..boleh tengok di fb sy. klik link kat atas tu ye

    ReplyDelete