Saturday, May 21, 2011

Nurul Ain Abdul Salam pon cakap aku comel. Jangan tak percaye!

Assalammualaikum. Tajuk entry macam nak cari gaduh je kau ni. Apehal?Apehal? Hik3. Sebenanrnye hari ni kite bangun pagi sebab nak study Anatomi & Fisiologi la konon. Tapi setengah jam je study, terus online FB. Aku memang cekal kan? Tau dah.T_T. Lepas tu tengok Rozita Che Wan update status. Terus la menyibuk, ingatkan retiss tak layan aku. Rupenyeeee..layan ok! Siap cakap aku comel lagi. Kah3. Suke lettew!


Rasa tertipu tak? Ok, sebenarnya bukan Rozita Che Wan yang retiss tu. Ni klon die versi pakai tudung. Lagi lawa kot dari RCW. ;) 


www.nurulain8888.blogspot.com


Cantik kan? Blog die pon best, comel je style die tulis. Tapi tak payah lah nak ngorat. Sebab hari Jumaat ni die nak nikah dah dengan Encik Yayang die. Harapannnnn la lelaki lain. kah3.Aku tak frust sangat sebab.........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Sebab, Kak Ain ade adik yang bagi air hidung meleleh punyeeee kalau tengok lame-lame. Kah3. Agak-agak adik Kak Ain nak cikgu tak?Saya kan comel jugak? Nak la..nak la....hahaha...harapan!


P/S : Ok, nak pergi study anatomi. Ini serius punye!


10 comments:

  1. hehe,,sy tgk gmbr fb awk seblah tu pon ala2 sis ain kot.. hehe

    ReplyDelete
  2. Omaigod Dea. Sunpah tak! Hihihihi

    ReplyDelete
  3. hi cikgu ayda...jadik cikgu ye ko dik.tahniah.bagus sgt2 jadi cikgu ni.keep it up..n hepi belated teachers day k.:)

    ReplyDelete
  4. Hai kak Julie!!!*Excited!
    Keciknye dunia.hihihihi
    Tq 4 coming ;)

    ReplyDelete
  5. thnks for the entry ayda :)

    ReplyDelete
  6. saya suka kak ain..tapi kite add fb kak ain xdapat.myb dah penuh..comelnye kak ain kan..saya silent reader dia.. semua entry dia saya dah katam.. tapikan ramai blogger cuba tiru ayat macam dia.x suka la. teringin nk jumpa

    ReplyDelete
  7. It shows you what you need to have many posts, good content,
    high search engine rankings, they can be more relatable.
    It is perceived nationally that events are one of the biggest scandals to rock online retailing in
    years. You know, direct me to do this really is what those
    making Ambit energy scam allegations are lacking. In addition,
    the introduction in dissertations Student Loans People papers requires some academic
    writing skills and not just your eyes.

    My blog post Private Student Loans for People

    ReplyDelete
  8. if you like mobile gaming then you may sure like simcity buildit, visit the blog on simcity buildit where you can find free game tips on this game.

    ReplyDelete