Friday, March 18, 2011

Ini adalah entry yang tiada nilai moral untuk diteladani.

Assalammualaikum W.B.T.
Hai kesayangan semua. Awak-awak tau tak kite sekarang ni tengah berperang dengan esaimen yang banyakkkkk sangat.Tapi kenape kite masih sempat menghapdet belog ini?kenape?kenape?haaa..itu yang kite tak tau! Tak cukup nafas buat esaimen u ollls tapi update status FB setiap jam sempat!haaa.. itu yang peliknye.

Eh, nak cerita u ollss,minggu lepas aku pergi Tasik Chini. Dah alang-alang pergi Chini untuk PBS tu so cer kite pergi melawat Tasik Chini, kan?Amboi kau. Duduk Bera 21 tahun kau pernah pergi Tasik Bera????? Tak pernah kan??HAHAHA. Ok2, esok aku gi Tasik Bera pulak. Kononnnnn.... Sebenanrnye nak letak gambar tapi internet sangat daif ye kawan-kawan. maka, mari add saya di FB untuk melihat gambar.hik3.

Gambar-gambar waktu PBS pon tak boleh nak upload T_T. Padahal baru nak gedik-gedik tunjuk gambar beramas   beramah mesra dengan murid-murid. Tak pe, later lah ek. First time buat PBS dengan classmate, ARA. Selalu buat sorang-sorang je sebab takut kalau buat ramai-ramai nanti tak kena ngorat sebab kawan-kawan lagi cantik. Oh, banyaknye sebab! Tapi oleh sebab buat PBS dengan ARA memang mimpi ngeri jadi kenyataan lah kan. ARA je yang kene ngorat!!! HAHAHA.apa kau ingat PBS tu stand for Pertandingan Bajet Santek?? Tak pe, sebenarnye bukan takde cikgu lelaki ngorat i. Ejas-ejas nak email semua tu kan. Ade ok.ADE!*eh, berie nak explain ni.hahaha. Cikgu tu memang handsome lah kan. Ade lesung pipit bagai. At first tengok macam "OMG, apesal waktu aku sekolah tak de cikgu hensem camni".HAHAHA.mintak-mintak lah cikgu Ammar tak bace blog i. Kalau bace pon ini adalah gurauan ok cikgu..Then after dah tamat PBS tu pergi lah kat FB sekolah ni. Saje nak wish TQ sebab dah banyak tolong kitorang kan. Sekali tengok creator group tu, Cikgu Ammar. Wah terosss add kauuuuu..........lepas tu nangis!





























PROFILE PICTURE  DIE DENGAN ANAK. T_________T

* ok, bye!



2 comments:

  1. hahahahaha
    cg zul kan ad? bad pon ok, haa cane???? heheeee

    ReplyDelete