Wednesday, February 16, 2011

Leypak Keyy Elll Yawww- ep 1

Berhabuk seh..lame gile tak update lah kate. Biasa lah kan kalau jenis busy body macam aku ni memang jarang hamat nk update blog. Tak de lah busy sangat sebenarnya. Busy-busy manje je. Busy nak shopping,  busy gossiping,  busy loving..eh, loving katenye. So, layan lah gambar - gambar kakak kau ni berjimba  last week. Kitorang stay kat rumah pakcik Jannah dekat Cempaka. Kitorang panggil pakcik Jannah, Acu. Sebenarnye Jannah je panggil Acu tapi sebab Acu ni mude lagi takkan aku nak panggil pakcik kan. So, aku panggil Acu jugak lah. Niat sebenar nak panggil abang je..sebab Acu ni HANDSOME oh. Saing-saing Bront Palare kauuuu...Tapi tak yah over sangat kot. Laki orang tu.
Malam first sampai pukul 11 lebih jugak. Borak-borak dengan tuan rumah then pukul 1 a.m macam tu Acu bawak gi Uptown Damansara. Gua tak beli pape sebab dah selalu pergi.Bajet Keyyy Elll la kann. Teman dak Yan je beli jeans. Aku beli waktu CNY hari tu RM 55. Dak yan beli dapat RM 45 je. Cipet! After jalan-jalan ingatkan nak balik terus, tibe-tibe Acu cakap nak pergi tempat kerja dia. Acu ni kerja kat Petronas dekat NKVE. Aku tak tahu lah die keje ape. Die cakap die pam attendant tapi tipuuuu gile ah kau Acu. Something like manager jugak rasenye. Lepak-lepak sampai pukul 5 a.m. Bapak ah ngantok. Nasib baik kat situ ade mcD. Lepak-lepak kat situ je tapiii kena NGORAT pulak. Adess..lemah betul la kawan dengan orang cantik-cantik ni.

Situasi: 3 orang gadis sedang melepak di mcD dengan gumbira. Gelak macam syaiiton itu adalah normal.


Brother mcD: Hai, kawan saya bagi angpau kat awak.

Para Gadis : WOAAAAAA..terima kasih!*teruja gile sial.

Gadis 1    : Zilanat! Angpau kosong la..oh,tak.tak.ade kupon free.Kire ok la tuu...
Gadis 2   : Weh..kenapa angpau aku ade nombor telefon.

Para gadis terus rasa cantik gile!!!wawawa

JANNAH yang tinggi gile u olsss..

bergedikan sementara tuggu Acu habis kerja

'017*********.Syafiq Azrai.Kalau single sile call'. HAk3...sorry la dik...kak Jannah kau tak single.
 p/s : Siap ade episode u olls...

6 comments:

  1. belum kuar dgn aku lg tu..klu tak kita dpt 10 ampau maaa..ngeh3

    ReplyDelete
  2. firdaus: haah..sedih gile dengan diri sendirik.

    ReplyDelete
  3. takpe je. ramai je peminat an an? be yourself kayh (:

    ReplyDelete